Selecteer een pagina

 Ik ben Anne.

Moeder van twee dochters, vrouw van ContentBaas Bas en ondernemer van Via Anne: Virtual Assistance voor (sociale) ondernemingen. Ik hou van reizen met mijn gezin en van true crime series en -podcasts. En van koffie. Kan natuurlijk niet anders, met twee jonge kinderen.

Wat ik het liefst doe, is dingen regelen, uitzoeken, meedenken, analyseren en nieuwe uitkomsten ontdekken. Als Rotterdamse (die inmiddels een tunnel verwijderd is van die mooie stad en nu in de Hoeksche Waard woont) is de mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’ mij zeer bekend. Ik steek graag de handen uit de mouwen. Dit doe ik graag om anderen te helpen, te ondersteunen en verder te laten komen. En dan vooral voor jou , de ondernemer die een verschil probeert te maken. In de positieve zin. In welke vorm dan ook.

Tijdens mijn studie Management Toerisme heb ik de wereld ontdekt. Met mijn vervolgstudie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie heb ik deze wereld beter leren begrijpen. Als antropoloog ben ik van nature nieuwsgierig en kijk ik met een brede blik naar zaken. Ik vind het inspirerend om mensen bij elkaar te brengen zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen en kunnen groeien.

Al vanaf de eerste events die ik organiseerde, vond ik het fascinerend om te zien dat de mensen die aan het begin van de dag binnenkwamen als een ander mens naar buiten stapten. Door anderen die ze hebben leren kennen, door de dingen die ze hebben gehoord, door tijd voor zichzelf te hebben. Ik help je graag bij het faciliteren van die mooie momenten.

Voor de bijeenkomsten die jij wilt organiseren of de boodschap die jij wilt verspreiden, verdiep ik me als een ware virtuele antropoloog (VA 😉) in jouw missie. En maak ik het mijn persoonlijke missie om jou daar in te laten groeien. Niemand hoeft alleen de wereld beter te maken, samen komen we verder. Daar word ik blij van en daarom werk ik graag met je samen!

Met ruim tien jaar ervaring in planning, organisatie en projectmanagement op het gebied van Learning & Development hoef je me dingen maar één keer uit te leggen. Samen gaan we op zoek naar waar jij (tijd)winst kunt behalen, zodat jij verder kunt met jouw prioriteiten. Schakel je mij in, dan heb je geen zorgen meer dat er iets wordt vergeten. Op een efficiënte manier pakken we aan wat er moet gebeuren.

Als een Virtual Assistant werk ik plaats onafhankelijk en met name vanuit mijn eigen (thuis)kantoor. Meer over mijn werkwijze lees je hier.